Om oss


DAVA Foods Norway AS foredler eggprodukter av høy kvalitet, som kokte skrelte egg, omelettmix og heleggmasse til servicehandel og næringsmiddelindustrien. Produksjonsanlegget er moderne, fleksibelt og ligger i Larvik kommune i Vestfold. Bedriften har 14 ansatte og vil omsette for ca. 40 MNOK i 2019.

Fra februar 2016 ble vi deleid av DAVA Foods-konsernet, som er markedsledende i Norden innenfor ferske skallegg og eggprodukter. Konsernet har en årlig omsetning på ca. 1,6 mia. NKR og har ca. 300 ansatte. 

Konsernet består bl.a. av datterselskaper i Danmark, Sverige, Finland og Estland samt et emballasjeselskap, som selger og utvikler emballasjekonsepter worldwide. Konsernet eier seks eggpakkerier og flere fabrikker til fremstilling av kokte og pasteuriserte eggprodukter. Hovedmarkedene er Danmark, Sverige, Finland og Estland, og de vesentligste eksportmarkedene er Færøyene, Tyskland, Tsjekkia, Estland og Litauen.

Konsernet har et fullt dekkende sortiment av ferske skallegg og økologiske egg. Innenfor pasteuriserte eggprodukter produseres det eggehvite, helegg og eggeplommer etter kundetilpassede resepter. Videre produseres det kokte skrellede egg og eggestand.

Les mere på: http://www.davafoods.com

DAVA Foods selskaper


1. DAVA Foods Denmark A/S

2. DAVA Foods Starup K/S

3. DAVA Foods Sweden AB

4. DAVA Foods Norway AS

5. DAVA Foods Packaging A/S

6. DAVA Foods Packaging A/S, sales office 

7. DAVA Foods Finland Oy

8. DAVA Foods Finland Oy, Närpes Äggpackeri

9. DAVA Foods Estonia AS