PRODUKTDATA

Varenr. 10255

5 kg heleggmasse fra garantert friske egg

EAN nr. 

EPD nr. 

INGREDIENSER

Pasteurisert heleggmasse

HOLDBARHET

Oppbevaring
På frys ved -18 °C


Holdbarhet
18 måneder

Holdbarhet etter tining
5 dager 0-4 °C

OPPRINNELSESLAND

Produsert i Norge

ALLERGENER

Egg

BRUKSOMRÅDE

For sauser, gratenger, bakverk eller andre kalde eller varme retter som inneholder hele egg.

EMBALLASJE

Enhet 
5 kg heleggmasse
i kanne
D130 x B190 H270 mm
Vekt netto/brutto: 5,0 kg/5,2 kg

NÆRINGSINNHOLD

Pr. 100 g ca.

Energi 590 kJ/142 kcal
Fett 10,1 g
hvorav mettede fettsyrer 2,9 g
Karbohydrat 0,3 g
hvorav sukkerarter 0,3 g
Protein 12,4 g
Salt 0,3 g
ANALYSER

Kjemiske analyser

Tørrstoffinnhold min. 23%

Bakteriologisk analyser

Totalkim <10.000/g
Enterbacteriaceae <10/g
Salmonella Neg./25 g
Bacillus Cereus <1.000/g
LOGISTIKK
Lastebil
Dimensjon paller HxBxD mm 960 x 800 x 1200
Vekt paller, netto/brutto (kg) 540/562
Kolli pr. pallelag 36
Kolli pr. palle 108