PRODUKTDATA
Varenr. 10413
5 kg heleggmasse fra garantert friske egg
EAN nr. 7052660004136
EPD nr. 4469920
INGREDIENSER
Pasteurisert heleggmasse (98,4%), salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre, natriumdiacetat), konserveringsmiddel (natriumbenzoat)
HOLDBARHET
Oppbevaring
På frys ved. -8 °C
Holdbarhet
18 måneder
Holdbarhet etter tining
5 dager på kjøl ved maks 4 °C
OPPRINNELSESLAND
Produsert i Norge
ALLERGENER
Egg
BRUKSOMRÅDE
For omeletter, eggerøre, paier etc. 1 dl eggerøre tilsvarer en porsjon.
EMBALLASJE
Enhet
5 kg heleggmasse
i kanne
D130 x B190 x H270mm
Vekt netto/brutto: 5,0 kg/5,2 kg
NÆRINGSINNHOLD
Pr. 100 g ca.
Energi | 580 kJ/140 kcal |
Fett | 9,9 g |
hvorav mettede fettsyrer | 2,9 g |
Karbohydrat | 0,3 g |
hvorav sukkerarter | 0,3 g |
Protein | 12 g |
Salt | 1,2 g |
ANALYSER
Kjemiske analyser
Tørrstoffinnhold | brix min. 23% |
pH | 6,5±0,2 |
Bakteriologiske analyser
Totalkim | <10.000/g |
Enterbacteriaceae | <10/g |
Salmonella | Neg./25 g |
Bacillus Cereus | <1.000/g |
LOGISTIKK
Lastebil | |
Dimensjon paller HxBxD mm | 1190 x 800 x 1200 |
Vekt paller, netto/brutto (kg) | 640/683 |
Kolli pr. pallelag | 16 |
Kolli pr. palle | 64 |
